Waste Terminator verteerpoeder zorgt voor het beste resultaat met het Doggie Dooley hondentoilet. U kunt simpelweg met een lepel elke keer een schepje verteerpoeder in de emmer doen en eenvoudig de dosering aanpassen mocht het resultaat achterblijven door bijvoorbeeld een speciaal dieet van uw hone. Deze volledig onschuldige formule van bacteriën en enzymen zorgt ervoor dat de hondenpoep snel wordt afgebroken. Werkt ook goed voor grotere honden of huishoudens met meer honden. Voordelen van het waste terminator verteerpoeder:

  • Orginele Doggie Dooley verteerpoeder voor gegarandeerd het best resultaat
  • makkelijk te doseren en dosering aan te passen
  • niet schadelijk voor mens en dier
  • Volledig natuurlijke werking

Speciaal verteringspoeder voor het biologisch afbreken van hondendrollen. Speciale formule om huisdierenuitwerpselen af te breken. De enige poeder voor het beste resultaat in uw verteerkuip.

Iedere eetlepel poeder bevat bacteriële en enzymen culturen die om de 20 tot 30 minuten verdubbelen en de mest afbreken. Het poeder is milieuvriendelijk en niet giftig. De enzymen zijn biologisch afbreekbaar tot onschadelijke aminozuren.

Het product is onschadelijk voor het gazon, planten, bomen en uw huisdieren. Zorgt eveneens voor de geurcontrole in het verteringssysteem.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :