Voeding voor honden en katten

Vanhamel  - Honden & kattenWie op zoek is naar voeding voor katten en honden in Heppen springt best eens binnen bij Vanhamel. Deze dierenspeciaalzaak heeft een ruim assortiment voeding voor uw favoriete huisdier. Kom gerust eens langs en snuister door het assortiment. Vanhamel is de referentie in Limburg omtrent dierenspullen en dierenvoeding.

Honden

Het lijstje met hondenvoeding is ruim bij Vanhamel. Ga maar na: Hill's, Purina Pro Plan, Eukanuba, Royal Canin, Pedigree, Bento kronen, Ons Croc, Frolic, duck, Anubis. Bent u meer op zoek naar andere benodigdheden? Dan hebt u geluk. Vanhamel verkoopt buitenrennen, slaaphokken, onderhoudsartikelen, manden en tansportmanden, halsbanden en looplijnen.

Katten

Qua kattenvoeding verkoopt Vanhamel Hill's, Eukanuba en Iara. Ook voor andere benodigdheden bent u hier aan het goede adres. Denk aan allerhande onderhoudsartikelen, mandjes en transportmandjes, krabpalen, halsbanden en looplijnen. Vanhamel  verkoopt ook de iRobot om uw huis schoon te houden van honden en kattenharen.

Neem contact op voor meer info

Wilt u meer info over de voeding voor honden en katten in Heppen? Neem dan gerust contact op met Vanhamel. Alle medewerkers staan steeds paraat om op al uw vragen te antwoorden. Aarzel dus niet om een seintje te geven.